Partnere
Del

Nye partnere og forlængelser siden sidst

NYE PARTNERE OG FORLÆNGELSER SIDEN SIDST

NYE 

VIP-PARTNER

Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan og er et multinationalt selskab, der er påvirket af forskellige kulturer men har stor respekt for sin japanske arv. Vi er kendetegnet ved evnen til at tænke nyt, og vi tør gå egne veje for at producere biler, som er smukke, inspirerende og ikke mindst sjove at køre i. Mazda er inde i en rivende udvikling med den nye generation af biler baseret på SKYACTIV-teknologierne og det prisvindende KODO-design. 
Førende distributør af funktionelle fødevarer og læskedrikke til det aktive menneske.
LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, håndværktøj, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne.
Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private.
LOXAM har 25 afdelinger i Danmark og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder.
Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone og Dayton. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.
Fra vi begyndte som en lille handelsvirksomhed har Samsung udviklet sig til et foretagende i verdensklasse med forretningsområder, der spæder over avanceret teknologi, halvledere, konstruktion af skyskrabere og anlæg, petrokemiske produkter, mode, medicin, finanser, hoteller og meget mere. Vores opdagelser, opfindelser og banebrydende produkter har gjort os i stand til at være førende på disse områder, hvor vi konstant driver brancherne fremad. 
Vredestein er en hollandsk producent af Premium kvalitets-dæk til person- og varebiler.
Firmaet, der blev grundlagt i 1909 producerer også dæk og slanger til cykler, scootere og til landbrugskøretøjer.
Vredestein har udmærket sig ved at vinde adskillige europæiske dæktest de seneste år.

 

FORLÆNGELSER

EKSKLUSIV-PARTNER

Matilde® kakaomælk blev introduceret for danskerne i 1970, og har siden udviklet sig til at være det ikoniske kakaomælk-mærke vi kender i dag. Matilde® er kendetegnet af tradition, kvalitet og i særdeleshed sin karakteristiske kakaosmag, der er blevet en favorit hos børnefamilierne.
Produktsortimentet er bredt og nydes i mange forskellige sammenhænge. Udvalgte varianter anvendes ofte af sportsudøvere, som en del af deres restitution efter træning og konkurrencer.
Phønix Tag er en kæde af selvstændige tagcentre med op til 250 professionelle tagdækkere, som brænder for den personlige vejledning og det veludførte håndværk.
Når I vælger os, har I fx kun brug for én fagmand til hele taget. Vi rådgiver, vi leverer, vi monterer, vi isolerer – og vi sørger selv for at hente relevante fagfolk ind, når det er nødvendigt.

BUSINESS-PARTNER

QuickPot er en dansk ejet kæde med 29 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark. Vi løser alle opgaver i forbindelse med dæk, service og reparation af personbiler. QuickPot har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993.
AutoMester er Danmarks største værkstedskæde.
Vi servicerer alle mærker og modeller - og du bevarer fabriksgarantien på din nye bil.

VIP-PARTNER

Globus Biler A/S, Silkeborg - Kundernes foretrukne bilhus i snart 50 år. Vi har aut. Mitsubishi-forhandling samt en afdeling med mere end 270 nyere, brugte kvalitetsbiler. Attraktiv finansiering og leasing tilbydes. Stort reparations- & serviceværksted samt skadescenter for alle bilmærker. Samarbejdspartner for både private og erhvervslivet. Kunder over hele Danmark. 
Aarhus Events hjælper og samarbejder med eventarrangører inden for sport, kultur, viden og øvrige events. Vores mål er at sikre endnu flere events i Aarhus til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv. Vi hverver og understøtter arrangører omkring events i Aarhus – herunder udvikling af større events med internationalt sigte.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vælg forbund

Luk