Partnere
Del

Den nye VM-dragt er klar

Dansk Håndbold Forbund og PUMA præsenterer de danske landsholds nye spillerdragter. Dragten bliver Håndboldherrernes uniform, når VM på hjemmebane bliver skudt i gang til januar.

Håndboldherrerne og Håndbolddamerne skal fremover synge nationalmelodi i en splinterny landsholdstrøje fra PUMA. Trøjen er specialdesignet til de danske landshold og er inspireret af vikingernes utrættelige kampgejst og væbnede beskyttelse, som ses illustreret gennem en mønstret brynje på brystet af trøjen. Trøjen er lavet i DryCell®-materiale, som er svedtransporterende. Dermed forbliver spillerne tørre, samtidig med at trøjen forøger deres komfort og forhåbentlig også deres ydeevne.

”Vi er rigtig glade for den nye landsholdstrøje, som er blevet gjort langt enklere i designet. Ydermere har PUMA denne gang skabt både en dame- og herrekollektion, hvilket giver spillere bedre mulighed for at vælge den helt rigtige pasform. Denne trøje er lavet til vindere, og den skal nok bidrage til mindeværdige oplevelser blandt fans og spillere,” siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Den nye trøje er også blevet taget godt imod af de danske landsholdsspillere:

”Jeg er vild med det nye landsholdsoutift. Trøjen sidder langt bedre på kroppen og giver mere frihed og bevægelighed til at udfolde sig på håndboldbanen. Det er en fed variant med det helt rigtige røde look, og jeg glæder mig til at trække den over hovedet til VM”, fortæller landsholdsspilleren Rasmus Lauge.

På damesiden er der specielt tilfredshed med, at trøjen også udkommer i en kvindemodel.

”Jeg er helt vildt med, at vi har fået en unik trøje, som også er lavet til kvindekroppen og som har en pasform, der passer bedre til kroppen. Herudover er det generelt bare en rigtig flot trøje med en fed facon, som PUMA har lanceret,” fortæller landsholdsspilleren Stine Bodholt.

Dansk Håndbold Forbund og PUMA forlængede i sidste måned samarbejdet, og det betyder, at Håndboldlandsholdene overgår fra datterselskabet PUMA Danmark til moderselskabet PUMA International. Landsholdene får dermed højeste sponsorstatus i PUMA og kommer i stald med globale brands som Dortmund, Arsenal, AC Milan og Marseilles.

”I PUMA har vi i mange år arbejdet for at fremme og udvikle sporten i Danmark. Håndboldlandsholdene er blandt de mest populære sportsbrands på dansk grund, og den udvikling, som dansk håndbold er inde i, vil vi gerne understøtte med vores samarbejde. Derfor har vi valgt at gøre Håndboldlandsholdene til vores flagskib i Norden og give Dansk Håndbold Forbund højeste sponsorstatus under PUMA international. Vi er meget stolte af samarbejdet, og glæder os til at skyde håndboldsæsonen i gang med de nye trøjer,” siger Ole Lindgaard, der er salgschef i PUMA Danmark.

Den nye landsholdstrøje, som Håndboldherrerne skal spille i til næste års VM-slutrunde i Danmark og Tyskland, kan købes på bl.a. www.textilprint.dk/dhf 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN.

Vælg forbund

Luk