Partnere
Del

Nye partnere og forlængelser

NYE PARTNERE

BUSINESS PARTNER

LONGOVITAL

Hos LongoVital finder du tilskud, der passer til netop dit behov. LongoVital har siden 1974 været en af danskernes foretrukne kosttilskud, da tabletterne både indeholder de daglige vitaminer og en unik kombination af 6 naturlige urter.

LongoVital kombinerer det naturlige med det videnskabelige for at opnå bedste effekt, og give dig præcis det produkt, du har brug for. Produkterne bliver både udviklet og produceret i Danmark.

 

BUSINESS PARTNER

FLORA DANICA

Flora Danica dynekoncept bygger på traditionelt dansk håndværk og design, der udelukkende er sammensat af naturens egne råvarer: rene, luftige og fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.

VIP PARTNER

FTZ

FTZ blev grundlagt tilbage i 1962, og hed dengang Fyns Auto Udstyr A/S (FAU). Siden hen har virksomheden vokset sig større og blevet landsdækkende ved hjælp af opkøb, overtagelser samt fusioner med andre virksomheder.

I dag er FTZ autobranchens største spiller og har 51 afdelinger fordelt rundt i hele Danmark og på Færøerne. Der er i alt mere end 1000 medarbejdere beskæftiget på landsplan, og vi har mere end 80.000 m2 i hele Danmark.

 

VIP PARTNER

ENGEL

ENGEL arbejdstøj er en del af det danske firma F. Engel K/S - en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1927, og som i dag bliver drevet af 4. generation. Ud over ENGEL producerer og afsætter F. Engel K/S også Sunwill herrebukser samt Deerhunter jagttøj.

Hovedkontoret ligger i den sydlige del af Danmark, hvor 140 medarbejdere er ansat.

VIP PARTNER

ITAB SHOP CONCEPT DENMARK

Itab Butiksindretning A/S sælger, udvikler, producerer og installerer komplette butiksindretningskoncepter, der er målrettet butikskæderne i detailhandlen.

Vores all-inclusive tilbud omfatter skræddersyet montering, innovative løsninger til kasse-området samt professionelle belysningsløsninger.

Vi er markedsledere, når det drejer sig om kasse-områder til detailhandlere i Europa. Derudover er vi en af Europas største leverandører af butiksudstyr.

VIP PARTNER

SCHNEIDER ELECTRIC

Schneider Electric er førende inden for digital transformation af energistyring og automatisering i huse, bygninger, datacentre, infrastrukturer og industri.

Vi udvikler forbundne teknologier og løsninger til styring af energi og processer – sikkert, pålideligt, effektivt og bæredygtigt. Koncernen investerer i forskning og udvikling for at styrke innovation og differentiering med et stærkt engagement i bæredygtig udvikling.

VIP PARTNER

CEJN

CEJN er en førende global nichevirksomhed med lokal tilstedeværelse, som leverer innovative lynkoblings løsninger, vi tilføjer værdi og produktivitet til kundernes applikationer og processer.

CEJN forpligter sig til høj kvalitets produkter med fokus på performance, sikkerhed og miljø, sikret gennem egen udvikling og produktion samt kontinuerlig forbedringer af processer, teknologier og produkter.

PARTNERFORLÆNGELSER

OFFICIAL FRESH FOOD PARTNER - TILLÆG

LIDL

Lidl er med sine over 10.000 butikker i mere end 29 europæiske lande én af Europas førende dagligvarekæder. Kæden har i øjeblikket 107 butikker i Danmark. Lidl’s målsætning er at tilbyde kunderne kvalitetsvarer til lave priser og samtidig løbende udvikle og implementere CSR-aktiviteter, som skaber værdi for mennesker, miljø og samfund.

 

OFFICIEL DHF PARTNER

JULEMÆRKEFONDEN

På Julemærkehjemmene lærer vi børn at indgå i fællesskaber, for det er forudsætningen for deres trivsel, læring og udvikling. Vi skaber en tryg hverdag for børnene, som fremmer deres fysiske og mentale sundhed, og giver børnene en oplevelse af glæde og værdighed.

Alt arbejdet foregår i tæt samarbejde med barnets familie, skole og kommune. Fordi sådan sikrer vi, at de gode resultater, vi skaber sammen med børnene og deres familier, bedst fastholdes. Velfungerende, trygge og faste rammer er forudsætningen for at et barns ophold på et Julemærkehjem er succesfyldt.

EKSKLUSIV PARTNER

SPORTS PHARMA

Bandager, forbindinger, olie, tape og varmebehandling er blot nogle af de ting, som Vejle-firmaet Sports Pharma leverer til både motionister og professionelle. Virksomheden forsyner også håndboldlandsholdene med bandager til eksempelvis fodled, knæ og albue, og har været partner i Dansk Håndbold Forbund i over 30 år.

EKSKLUSIV PARTNER

WAOO

WAOO Danmarks førende leverandør af internet, TV og telefoni via fibernettet.

WAOO er ejet af en række af Danmarks største energi- og fibernetselskaber, som er gået sammen om at udbrede den fremtidssikrede fiberteknologi til danskerne. Waoo har hovedkvarter i Tilst ved Aarhus, men samarbejder med lokale partnere over hele landet. 

VIP PARTNER

ALD AUTOMOTIVE

Hos os møder du 140 dedikerede medarbejdere, der alle stræber efter at levere præcis den service og rådgivning, der matcher dine behov.

Som en af Danmarks største indkøbere af firmabiler og tilhørende serviceydelser opnår vi markante stordriftsfordele på bilernes indkøbspris, interiør, forsikring, brændstof osv. Fordele som vores kunder kan nyde godt af i form af konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau.

Vælg forbund

Luk